500 TL Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz!

Blog

Kişiselleştirilmiş Posterler ile Evimi Nasıl Süslerim?

Kişiselleştirilmiş Posterler ile Evimi Nasıl Süslerim?

Mayıs 20, 2024 8:22 AM

Kişiselleştirilmiş Posterler ile Yüzeylere Nasıl Ruh Katabiliriz?

Posterler dekorasyon, hayat görüşü, tavrımız, tarzımız gibi küçüklü büyüklü anlam yüklediğimiz kavramları canlandırmak için harika yollardan birini sunuyor. Peki ama bu harika posterleri seçmek ve bu kavramları canlandırmak sanıldığı kadar kolay mı? Doğru posteri seçerek yüzeylerimize hareket katabilir, evimizin dekorasyonuna kişisel bir dokunuş katabilir ve kim bilir tarzımızı su götürmez bir şekilde yansıtabiliriz. Gelin posterler neler yapabileceğimize dair bazı fikirlere birlikte göz atalım;

Doğru Yer Doğru Zaman

Posterlerin nereye asılacağı, evimizin tasarımına ve tarzına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Oturma odası veya yatak odası duvarına büyük bir poster asarak, bu alanlarda güçlü bir vurgu yapabiliriz. Bununla birlikte koridor veya antre gibi duvarlarda küçük posterlerden minik bir sanat galerisi oluşturabiliriz.

Tarzımı Yansıtıyorum O Halde Varım

Hangimiz küçükken odasının duvarlarına poster asmadı? Sevdiğimiz sanatçıların, filmlerin, müzik gruplarının veya hobilerimizle ilgili karelerin posterlerini bir yerlere asmayı hala tercih ediyoruz. Bunu yapmak hem kişisel tarzımızı yansıtıyor hem de sadakatimizin büyük bir göstergesi oluyor.

Büyüklük ve Küçüklük Kontrastı

Büyük boyutlu posterler, söz konusu odayı doldurarak etkileyici bir görünüm yaratmamızı sağlayabilir. Özellikle oturma odası veya yatak odası gibi büyük alanlarda bu ebatları tercih edebiliriz. Küçük boyutlu posterleri ise duvarımlarımızda olabileceği gibi dolabımızda ya da arzuladığımız yüzeylerde gruplar halinde asmayı tercih edebiliriz. Birçok farklı poster, birçok farklı tarzı bir arada tutmamıza ve yansıtmamıza olanak tanır.

Seçimler Önemlidir

Duvar rengimize uyumlu posterleri seçerek ya da kontrast yaratarak farklı bir etki oluşturabiliriz. Üstelik doğru çerçeve seçimleri ile alanda çarpıcı bir hava yakalayabiliriz.

Tematik Birtakım Olaylar

Sezonluk veya tatil temalı posterleri dekorasyonumuza dahil ederek yaşam alanımıza farklı bir hava katabiliriz. Farklı tarzlarda tematik birçok posterimiz mevcutsa, bunları uyumlu bir şekilde dekore ederek sanat akışı oluşturabiliriz.

Baktın Olmuyor Kendin Yap

Kendi fotoğraflarımızı veya resimlerimizi kullanarak sıfırdan ve zahmetsiz kendi posterlerimizi yapabiliriz. Bu şekilde evimize kendi emeğimizle özgün bir dekorasyon dokunuşu yapabiliriz.
Voxvil Logo
twitterlinkedininstagramyoutube

OctoHaus Teknoloji A.Ş. Caferağa Mah. Şair Nefi Sk. No:46/5 Moda / Kadıköy / Istanbul

VOXVIL.COM - © 2024. TÜM HAKLARI SAKLIDIR.